FİNAL SINAVI TARİHİNDE DÜZELTME!

Merhaba Arkadaşlar,
Tarihi yanlış girdiğimi sonradan fark ettim. Final sınavı 07 Haziran Cuma günü saat 17:00'da yapılacaktır. 

FİNAL SINAVI!

Merhaba Arkadaşlar,
Bu dersi alttan alan arkadaşlar için 31 Mayıs Cuma günü saat 17:00'da rektörlükte final sınavı yapılacaktır. İlgili arkadaşlar okuma metinlerini Uçar Kırtasiyeden temin edebilirler.

VİZE SINAVI!

Merhaba Arkadaşlar,
Bu dersi alttan alan arkadaşlar için Cuma günü saat 14:00'da rektörlükte vize sınavı yapılacaktır. İlgili arkadaşlar okuma metinlerini Edebiyat Fakültesi Zemin Katta hizmet vermekte olan fotokopiciden temin edilebilir.
Not: Birinci dönemde olduğu gibi sınava gelmeyen veya gelemeyenler için tekrar vize sınavı yapılmayacaktır.

DUYURU!

Merhaba Değerli Arkadaşlar,
 
08 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 13:30'daki dersimizde 1930'lu yıllarda yaşanmış gerçek bir olaydan yola çıkılarak çekilen bir film izleyeceğiz. Film, Avustralya yerlisi çocukların ailelerinden koparılarak uzak kamplarda toplanmalarını ve bunların varlıklı ailelere hizmetçi olarak verilmelerini ele almaktadır. 
Phillip Noyce'ın yönetmenliğini üstlendiği yapım bugüne kadar pek çok ödül almıştır. Kısacası, 20.yy'ın başlarında Avustralya'da yaşananlara dair etkileyici bir hikaye:
Çit - Rabbit-Proof Fence
 
Not: İlgi duyan arkadaşlar için Hilton Garden in Mardin İnsan Kaynakları Koordinatörü Sayın Yaşar ÖZÜER saat 13:00 - 13:00 arasında,
"ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA & ETKİN İŞ GÖRÜŞMESİ"
konulu bir sunum yapacaklardır.